Projekt Přemyslovci 2023 je spolufinancován Evropskou unií.
ZAjištění Činnosti MAS je spolufinancován Evropskou unií.

Setkání 2013

setkn_starost_2013.jpg17. prosince 2013 se konalo tradiční Setkání starostů, členů MAS, zástupců neziskovek, zemědělců a podnikatelů z území MAS Přemyslovské střední Čechy.

Místem setkání byla pro letošní rok školní jídelna základní školy ve Velvarech. Dámy z jídelny připravily a vyzdobily místnost tak, že ani vzdáleně nepřipomínala školní jídelnu, kterou si určitě všichni pamatujeme ze školy - žádné igelitové ubrusy a otlučené skleničky, ale nádherně prostřený stůl pro více než 70 účastníků, promítací plátno, v rohu rozsvícený stromeček...

Ale i přes slavnostní výzdobu nešlo o neformální setkání, účastníci se dozvěděli řadu informací, především zprávu o činnosti MAS za uplynulý rok a plán činnosti na rok 2014 a informace o zpracování strategie na další období a certifikaci MAS. Dále byl představen projekt spolupráce Učíme se filmem a přednesena stručná informace o rozbíhajícím se projektu meziobecní spolupráce.

Přínosná byla zejména prezentace Ing. Radima Sršně, viceprezidenta ELARD, o podpoře venkova z fondů EU po roce 2014. Vzhledem k množství informací přinášíme prezentaci ke stažení.

Sports brands | Nike - Sportswear - Nike Tracksuits, Jackets & Trainers

Evropský zemědělský fond rozvoje venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí